Intra in cont / Inregistreaza-te
  • bona
  • menajera
  • ingrijire batrani

Ingrijire persoana cu dizabilitati supraponderala

Buna seara! Se cauta o doamna pentru ingrijire varstnica cu dizabilitati supraponderala. Persoana (intern) se va ocupa de ingrijirea persoanei, t...

Citeste mai mult

Cautam bona, sect 6

Cautam bona pentru copil 1 an, program 8h/zi de luni pana vineri.

Citeste mai mult

Director firme

+ Adauga firma gratuit
Cabinet Medical Ego Metacs Medical

Cabinet Medical Ego Metacs Medical

Domeniu Diverse servicii medicale
Localitate Bucuresti
Website n/a
Descriere Clinica medicala de excelenta cu profil ginecologic, dotata cu tehnologie de ultima ora, cu un colectiv medical daruit profesiei si devotat fata de pacient.

Pacientele pot beneficia de intreaga paleta de investigatii,explorari si proceduri ale momentului, gratie dotarii tehnice de exceptie si ale competentelor si supraspecializarilor personalului medical, dobandite atat in tara cat si in strainatate.

Interventiile chirurgicale pot fi efectuate clasic, laparoscopic sau histeroscopic atat in spital de stat (Filantropia) cat si in spitale private (Euroclinic, Regina Maria, Medlife.

Monitorizarea precoce, clinica si ecografica a sarcinii este finalizata prin asistenta la nastere in spitalul Filantropia, Euroclinic, Regina Maria, Medlife.

Succesele obtinute in tratamentul infertilitatii de cuplu reprezinta o bucurie si o recompensa pentru acuratetea si rigurozitatea cu care investigam si tratam (medicamentos sau chirurgical celioscopic si histeroscopic) cuplurile infertile.

Propunem pacientelor metode de planning familial moderne, personalizate si avem know how-ul intreruperii medicamentoase a sarcinii conform prevederilor legale.

Prevenirea cancerului genital si a cancerului de san reprezinta un deziderat si un scop imperativ in conditiile cresterii ingrijoratoare a incidentei si a mortalitatii prin cancer genital la noi in tara. De aceea, propunem pacientelor noastre totalitatea metodelor de profilaxie primara si secundara a cancerelor ginecologice(vaccinare impotriva cancerului de col uterin).

Nu neglijam importanta prelungirii tineretii pacientelor noastre si asiguram tratamente anti-ageing, plastii perineale, chirurgia incontinentei urinare la efort (noile procedee americane MONARC, SPARC), chirurgia prolapsului genital, completate de colaborarea cu reputati specialisti in chirurgie plastica pentru corectia nechirurgicala a semnelor de imbatranire.
Servicii - Examen clinic ginecologic
- Examenul sanului
- Controlul periodic ginecologic si prevenirea cancerului genital
- Examen citologic Babes Papanicolau, examen citobacteriologic, culturi din col, culturi Clamydia,Culturi Mycoplasma-Ureoplasma
- Tipaj viral HPV
- Examen citologic secretie mamelonara
- Ecografie ginecologica
- Ecografie transvaginala
- Ecografie mamara
- Ecografie obstetricala
- Ecografie Doppler color
- Ecografie 3D, 4D
- Chiuretaj biopsic fractionat
- Chirurgie plastica genitala
- Chirurgie ginecologica si uroginecologica
- Colposcopie videoasistata
- Intreruperea medicamentoasa a sarcinii
- Histeroscopie diagnostica si operatorie
- Laparoscopie diagnostica si operatorie
- Explorarea si tratamentul infertilitatii cuplului
- Proba de permeabilitate tubara asistata ecografic
- Vaccinare HPV pentru profilaxia cancerului de col
- Planning familial (montare sterilet,montare Mirena,ligatura trompelor(laparoscopic ))
- Dispensarizarea sarcinii si asistenta la nastere in spital de stat (Filantropia) sau privat (Euroclinic, Regina Maria,Medlife),
Nr Reg Com
CUI
Nr angajati n/a
Adresa / Nr. de telefon / Adresa de e-mail str. Elena Cuza, nr 61, sect 4;
tel.: 021.320.05.06, 021.330.54.88, 0748.985.662
« Vezi toate firmele

mobilpay