Intra in cont / Inregistreaza-te
  • bona
  • menajera
  • ingrijire batrani

Ingrijire persoana cu dizabilitati supraponderala

Buna seara! Se cauta o doamna pentru ingrijire varstnica cu dizabilitati supraponderala. Persoana (intern) se va ocupa de ingrijirea persoanei, t...

Citeste mai mult

Cautam bona, sect 6

Cautam bona pentru copil 1 an, program 8h/zi de luni pana vineri.

Citeste mai mult

Director firme

+ Adauga firma gratuit
Zao park

Zao park

Domeniu Distractii-petreceri pt copii
Localitate Brasov
Website www.zaopark.ro
Descriere Zao Park este primul loc de joaca din Brasov care va ofera cea mai variata si mai larga gama de servicii adresate atat copiilor cat si adultilor. Ca si loc de joaca pentru copii va oferim posibilitatea organizarii de evenimente, zile de nastere, serbari.
Muzica, sistemul de karaoke profesional, luminile, si animatori vor face ca orice vizita la Zao Park sa fie de neuitat.Pentru cei mici avem la dispozitie costume de carnaval, masti, coifuri, fluiere, trompete, pictura pe fata, coltul de creatie (carti si creioane colorate).
La parcul nostru de distractie o atractie de neuitat sunt personajele din desene animate (Bugs Bunny, Mickey Mouse, Minnie, Donald…) cat si ploaia de baloane de sapun care vor aduce inca o bucurie copiilor prin prezenta lor, acestea fiind oferite gratuit tuturor oaspetilor nostri. Orice eveniment poate fi imortalizat cu ajutorul fotografului nostru profesionist.
Servicii Noul concept ZAO PARK Mobil. Acum ZAO PARK vine la tine acasa! - cel mai mare parc de distractii pentru copii din Brasov organizeaza la dumneavoastra acasa cele mai frumoase petreceri. Sunati-ne si ne vom ocupa de petrecerea dumneavoastra in totalitate. Jucarii, gonflabile, trambuline, baloane, animatori Disney, clowni si multe multe surprize.
Oferim servicii tuturor localitatiilor din imprejurimile Brasovului si nu numai.
De asemenea, echipa Zao Mobil va poate oferi serviciile pentru orice fel de eveniment:
zile de nastere, botezuri, petreceri firma, etc.
Nr Reg Com
CUI
Nr angajati 26
Adresa / Nr. de telefon / Adresa de e-mail Zao Park | Brasov
Str. Calea Bucuresti Nr. 229
incinta Macromall, la parter
e-mail: zaopark1@yahoo.com
www.zaopark.ro
« Vezi toate firmele

mobilpay