Intra in cont / Inregistreaza-te
  • bona
  • menajera
  • ingrijire batrani

Cautam bona, sect 6

Cautam bona pentru copil 1 an, program 8h/zi de luni pana vineri.

Citeste mai mult

Bona pt fetita 7 luni

Cautam bona pentru fetita de 7 luni, program 8-10h/zi, fara menaj in casa.

Citeste mai mult

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. Acceda Consulting SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: selectia si plasarea fortei de munca, serviciile de comunicatii electronice si reclama, marketing si publicitate.

 

La optiunea dumneavoastra, ne furnizati unele date personale ale dumneavoastra pentru a va crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciile puse la dispozitia dumneavoastra prin intermediul site-ului www.bonamenajbatrani.ro de catre S.C Acceda Consulting S.R.L. Refuzul dvs. determina imposibilitatea ca dumneavoastra sa beneficiati de serviciile solicitate.

 

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata, angajatorul/potentialul angajator al persoanei vizate, agentii de selectie si plasare a fortei de munca, angajatul/potentialul angajat al persoanei vizate.

 

Aveti posibilitatea de a opta sau nu pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de serviciul nostru prin bifarea sau nu a casutei corespunzatoare termenilor si conditiilor site-ului de pe pagina de creare a contului.

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dumneavoastra va fi urmata de stergerea contului dumneavoastra din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de S.C. Acceda Consulting S.R.L. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la contact@bonamenajbatrani.ro sau prin posta la adresa SC Acceda Consulting SRL, str. Vasile Conta, nr. 7-9, sc F, ap 201, sector 2, Bucuresti. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

 

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

Administratorul Site-ului este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 6941.

mobilpay