Intra in cont / Inregistreaza-te
  • bona
  • menajera
  • ingrijire batrani

Ingrijire persoana cu dizabilitati supraponderala

Buna seara! Se cauta o doamna pentru ingrijire varstnica cu dizabilitati supraponderala. Persoana (intern) se va ocupa de ingrijirea persoanei, t...

Citeste mai mult

Cautam bona, sect 6

Cautam bona pentru copil 1 an, program 8h/zi de luni pana vineri.

Citeste mai mult

Termeni si Conditii

 

1.      Definitii

 

-         Termenii „BonaMenajBatrani.ro", „Site-ul", „Administratorul Site-ului”, „Operatorul” reprezinta Acceda Consulting SRL, cu sediul social in str. Vasile Conta, nr. 7-9, ap.201, sector 2, Bucuresti, cod postal: 020951, nr R.C: J40/20464/2006, e-mail de contact: contact@bonamenajbatrani.ro;

-         „Serviciul” inseamna orice serviciu oferit pe Site si / sau orice modul sau componenta a acestuia;

-         „Continut” reprezinta continutul si designul site-ului www.bonamenajbatrani.ro (precum si orice alt material avand legatura cu BonaMenajBatrani.ro) trimis Utilizatorilor prin email sau furnizat Utilizatorilor in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale );

-         Prin termenii „Utilizatorul", „Membru” intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care viziteaza sau acceseaza Site-ul, indiferent de motiv, fie ca sunt inregistrati si se autentifica in Site, fie ca nu;

-         Termeni si Conditii", Acord”, „Acord de Utilizare”, „Regulament", „Contract" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

 

 

2. Acceptarea Acordului de Utilizare

 

Utilizarea sau accesarea serviciilor si/sau informatiilor si/sau continuturilor oferite de Site este echivalenta cu acceptarea de catre Utilizatori si cu consimtamantul expres al Utilizatorilor ca vor respecta, in integralitate, fara nici o rezerva sau limitare, prezentul acord si orice document aditional la care acesta face referire.

 

Termenii si conditiile Site-ului pot fi modificati de Administratorul Site-ului oricand si in orice mod fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a fi la zi cu toate modificarile termenilor si conditiilor BonaMenajBatrani.ro deoarece acest document va obliga legal. Neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si / sau utilizarea in orice mod a Serviciului. Folosirea in continuare a Site-ului reprezinta acceptarea deplina si neconditionata a modificarilor aduse prezentului Acord.

 

In orice situatie in care aveti obiectiuni sau rezerve fata de oricare dintre prevederile din prezentul Acord, nu folositi Site-ul BonaMenajBatrani.ro si serviciile si informatiile oferite prin intermediul acestui Site. Accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si / sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestia.

 

Daca vreo prevedere din "Termeni si Conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si Conditii", acestea ramanand in vigoare. Acesti "Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre Utilizatori si Administratorul Site-ului in privinta utilizarii Site-ului BonaMenajBatrani.ro.

 

 

3. Drepturile asupra continutului Site-ului.

 

Dreptul de autor. Protectia proprietatii intelectuale

 

Continutul, textele, elementele de grafica, software-ul Site-ului, sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare dar fara a se limita la acestea, intreg continutul Site-ului in orice fel de format sunt protejate de legea dreptului de autor si cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sunt proprietatea Administratorul Site-ului. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui Site web este dreptul exclusiv a Administratorul Site-ului, drept protejat de legile in vigoare.

 

Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor, a legislatiei privind proprietatea intelectuala sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a copia, prelua, reproduce, publica, transmite, exploata, transfera, vinde sau modifica continutul acestui Site sau a oricarei parti a acestuia, a-l expune public, a-l distribui partial, integral sau modificat sau a-l folosi in scopuri publice sau comerciale sau in orice alt scop decat cel personal.

 

Este interzis accesul oricarui Utilizator neautorizat pe serverele care apartin sau care sunt inchiriate de catre SC Administratorul Site-ului. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.

 

Sunt interzise fara detinerea unei permisiuni scrise, exprese si prealabile din partea Administratorului Site- ului a actiunilor de tipul urmator, dar fara o limitare la acestea:

-          nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele in orice alte scopuri decat cel personal. Puteti copia si printa Continutul BonaMenajBatrani.ro doar pentru folosinta dumneavoastra si a firmei dumneavoastra, potrivit scopului pentru care v-ati inscris in BonaMenajBatrani.ro;

-          este interzisa reproducerea, in orice fel, integral sau partial, a informatiilor cuprinse in CV-urile candidatilor, in anunturile de recrutare ale angajatorilor;

-          este interzisa reproducerea sau stocarea Continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt site, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei;

-          este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la exploatarea, transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului;

-          este interzisa indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al BonaMenajBatrani.ro asupra Continutului.

Cererile de utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: contact@bonamenajbatrani.ro.ro.

 

Orice utilizare a continutului BonaMenajBatrani.ro, alta decat cea mentionata expres in acesti Termeni de Utilizare este strict interzisa. Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si / sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

 

Proprietatea materialelor si informatiilor introduse de Utilizatori pe Site-ul BonaMenajBatrani.ro

 

In completare, Site-ul beneficiaza de orice alt material, postat, incarcat sau transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe Site, prin campanii promotionale, prin observatii si sugestii sau prin orice alte materiale legate direct sau indirect de Site). Transmitand aceste materiale, Utilizatorii sunt de acord sa acorde Administratorul Site-ului pe termen nelimitat permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca; de a mentiona numele Utilizatorului in legatura cu materialul pe care l-a transmis; si dreptul de a cesiona la randul sau toate aceste drepturi oricarui partener Administratorul Site-ului.

 

Nu se vor pretinde si nici acorda nici un fel de compensatii pentru licenta si utilizarea materialului in felul aratat mai sus. BonaMenajBatrani.ro nu are obligatia de a posta pe Site sau folosi in orice mod materialul furnizat de Utilizatori. BonaMenajBatrani.ro are de asemenea dreptul sa stearga materialul Utilizatorilor in orice moment si fara fara obglitatia de a da vreo justificare in acest sens.

 

Insa Site-ul nu poate fi tinut responsabil pentru eventualele prejudicii cauzate de continutul care nu ii apartine in exclusivitate, introdus de Utilizatori.

 

 

4. Drepturile si obligatiile Utilizatorilor / Site-ului

 

Ca Utilizator sunteti responsabil in intregime pentru toate materialele pe care le incarcati pe Site, le puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de Site sau pe care le interferati cu sistemul informatic si intelegeti si acceptati ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea Administratorului Site-ului, ci numai raspunderea dumneavostra. La trimiterea unui astfel de material, indiferent de tipul acestuia - text, imagini, fisiere video/audio, limbaje de programare - sunteti de acord cu urmatoarele limitari:

-         pentru a folosi serviciile oferite de Site-ul BonaMenajBatrani.ro, va obligati sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al Site-ului si sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete in cel mult 30 de zile de la data la care s-au produs schimbarile. BonaMenajBatrani.ro isi rezerva dreptul de a verifica, direct sau indirect, datele furnizate la crearea contului, neavand nicio obligatie legala in acest sens. In situatia in care informatiile furnizate de catre Utilizator nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a suspenda dreptul Utilizatorului de a folosi, in intregime sau in parte, serviciile ori de a accesa Site-ul si de a refuza toate incercarile curente sau viitoare de folosire a Site-ului BonaMenajBatrani.ro;

-         nu puteti posta, difuza sau transmite in alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau nu puteti sa le inregistrati in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti Utilizatori (descrieri, minichestionar, etc.);

-         nu puteti publica, transmite sau face referire, in niciun fel, la mesaje care contin texte sau materiale ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, obscene, vulgare, violente, profanatoare, infractionale sau supuse  oprobiului public;

-         este interzisa crearea de profile personale referitoare la: videochat, servicii de escorta, masaj erotic, sau altele de acest gen;

-         nu puteti publica material cu caracter de amenintare, abuziv, de hartuire, calomniator, jignitor, insultator, defaimator, discriminatoriu sau rauvoitor fata de un alt Utilizator, persoana fizica sau juridica sau fata de orice alt tert;

-         nu puteti publica material rasist, xenofob, antisemit si orice alt gen de material care incurajeaza ura unei anumite categorii umane, profesionale etc; ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare;

-         nu puteti publica material care incalca sau eludeaza, in orice fel, reglementarile legale in vigoare incluzand, dar fara a se limita la dreptul de autor, drepturile acordate inventatorilor, detinatorilor de marci si orice alte drepturi de proprietate intelectuala si industriala, dreptul la intimitate al persoanei, informatiile confidentiale, cele aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate, drepturi conferite de un contract sau alte drepturi detinute de catre terti;

-         pentru promovarea unei firme sau afaceri este obligatoriu sa utilizati Profilul din meniul Angajatorului sau Directorul de pe Site, cu respectarea tuturor termenilor si conditiilor mentionate in prezentul document;

-         nu puteti sa aveti conturi multiple in cadrul Site-ului care se aseamana sau care sunt folosite pe aceeasi tema;

-         nu puteti colecta datele personale ale celorlalti Utilizatori ai Site-ului BonaMenajBatrani.ro si nici nu puteti restrictiona accesul altor Utilizatori la diferite zone sau tipuri de continut din Site-ul BonaMenajBatrani.ro;

-         nu puteti folosi orice programe, dispozitive automate sau orice procedee manuale pentru a monitoriza sau copia paginile Site-ului BonaMenajBatrani.ro sau continutul lor;

-         nu puteti sa incarcati, postati, difuzati sau transmiteti in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, software sau servicii de natura sa trimita e-mail-uri nesolicitate, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;

-         nu puteti sa publicati sau trasmite materiale care contin virusi informatici, viermi sau alte programe cu intentia de a prejudicia buna functionare a Site-ului, de a distruge orice sistem sau informatie;

-         nu puteti folosi niciun dispozitiv, incluzand dispozitive software sau subrutina, care sa interfereze sau sa incerce sa interfereze cu buna desfasurare a functionarii Site-ului, cu derularea normala a serviciilor noastre;

-         sa nu realizati nicio actiune care impune orice utilizare neuzuala, nerezonabila, abuziva sau disproportionata a infrastructurii puse la dispozitie de noi prin intermediul Site-ului;

-         sa nu copiati, reproduceti, alterati, modificati, distribuiti (inclusiv prin afisare publica), sa nu folositi pentru scopuri comerciale sau orice alte scopuri, continutul Site-ului (sau orice parte din el) si sunteti de acord sa nu realizati lucrari / pagini de internet / servicii online care reproduc in orice mod sectiuni ale Site-ului BonaMenajBatrani.ro, fara o autorizatie scrisa anterioara din partea BonaMenajBatrani.ro si / sau a tertei parti, dupa caz;

-         nu puteti posta, difuza sau transmite orice alt material care contravine, in orice fel, normelor legale in vigoare.

 

Utilizatorii inteleg si accepta ca orice informatie prezenta pe Site nu este si nu poate fi considerata drept oferta de produse si / sau servicii venind din partea Administratorului Site-ului.

 

Administratorul Site-ului nu garanteaza credibilitatea, acuratetea, veridicitatea si validitatea informatiilor publicate de catre Utilizatori, nu gireaza vreo parere exprimata de catre Utilizatori si nu are obligatia legala de a verifica sau controla materialul publicat de catre Utilizatori. Utilizatorii inteleg si accepta ca toate informatiile, datele, materialele postate pe Site au doar un caracter informativ si orientativ, si ca Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere in niciun caz si in niciun mod pentru informatiile si datele postate, difuzate sau transmise de catre Utilizatori pe Site, sau pentru orice efect juridic decurgand din utilizarea acestora. Daca i se solicita de catre un Utilizator, Administratorul Site-ului poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate.

 

Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre Utilizatori, ca este doar o platforma de comunicare si ca doar ei singuri raspund pentru orice materiale, date si informatii postate pe Site indiferent de forma, continutul, exactitatea si partea in care apar, de utilizarea acestora, de accesarea si utilizarea Serviciului si a oricaror facilitati oferite pe Site si pentru orice efecte juridice si / sau comerciale derivand din acestea.

 

Prin transmiterea de continut care nu este in acord cu limitarile mai sus mentionate, sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil si veti despagubi integral BonaMenajBatrani.ro.ro in cazul producerii vreunui prejudiciu. In cazul oricaror prejudicii cauzate de dumneavoastra site-ului BonaMenajBatrani.ro sau unei terte parti, sunteti de acord sa achitati acestora integral toate si orice daune sau despagubiri, inclusiv orice cheltuieli de judecata, cheltuieli de executare si orice alte costuri aferente.

 

Prin introducerea materialului in orice segment public sau privat de pe Site ii garantati firmei Administratorul Site-ului dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor. De asemenea, permiteti oricarei persoane care este abonata sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze sau sa reproduca asemenea materiale in scopuri personale. Supus celor mentionate inainte, posesorul unui astfel de material publicat pe Site isi mentine orice drepturi care ar putea deriva de aici.

 

BonaMenajBatrani.ro isi rezerva dreptul de a face corecturi pe text (greseli gramaticale, cuvinte ofensatoare, greseli de scriere), formatari ale textelor ce contin nejusitificat sau in exces majusule sau alte forme de a scoate in evidenta o secventa de text (bold, italic, etc) ori la care formatarea nu corespunde cu standardul impus de Site.

 

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul in care BonaMenajBatrani.ro considera ca Utilizatorul a incalcat in orice mod si in orice masura oricare dintre prevederile prezentului Acord ori exista orice suspiciuni in acest sens, Administratorul Site-ului poate, fara nicio notificare prealabila sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul Utilizatorului la orice Serviciu al Site-ului, ori sa nu publice orice continut expediat de Utilizator in vederea postarii pe Site, ori sa ii interzica definitiv accesul la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau sa desfiiinteze contul Utilizatorului pe Site. Administratorul Site-ului are dreptul (nu si obligatia) de a sterge (indeparta) orice continut care violeaza Acordul de Utilizare sau este in alt mod incompatibil cu scopul acestui Site. Sunteti de acord ca trebuie sa evaluati si sa suportati toate riscurile asociate cu folosirea oricarui continut, inclusiv cel legat de exactitatea, intregimea sau utilitatea unui astfel de continut. Mai mult, Administratorul Site-ului nu va fi raspunzatoar fata de Utilizatori sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul BonaMenajBatrani.ro

 

 

5. Securitatea datelor

 

Protectia Conturilor Utilizatorilor

 

Aveti obligatia de a pastra cu grija datele de acces ale contului. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui userul sau parola dumneavoastra. BonaMenajBatrani.ro nu va va cere niciodata parola conturilor in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra si de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati BonaMenajBatrani.ro in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra.

 

Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul Utilizator cand doriti sa parasiti Site-ul.

 

Fiecare inregistrare se face pentru un singur Utilizator.

 

BonaMenajBatrani.ro nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestor prevederi de catre Utilizatori. Deoarece identificarea Utilizatorilor pe Internet este dificila, BonaMenajBatrani.ro nu confirma faptul ca fiecare Utilizator este ceea ce se pretinde. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul Utilizatorilor BonaMenajBatrani.ro, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi Utilizatori, Administratorul Site-ului este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.

 

Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, BonaMenajBatrani.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de Utilizator. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul dumneavoastar risc.

 

Dezvaluirea datelor cu caracter personal

 

Informatiile personale sunt furnizat direct de catre dumneavoastra ca Utilizatori, in urma folosirii de catre dumneavoastra a serviciilor online pe care noi le punem la dispozitie. In aceasta categorie, se includ datele furnizate de candidati, in cadrul campurilor din Creeaza CV si datele furnizate despre sine de catre angajatori.

 

Daca postati datele altei persoane e necesar ca persoana respectiva sa isi fi dat in prealabil acordul pentru acest act.

 

 In privinta informatiilor furnizate de candidati, acestia pot opta:

 - ori ca statusul CV-ului personal sa fie public: CV poate fi vizualizat integral (mai putin nume complet, telefon, e-mail) in cadrul listei de CV-uri la care are acces orice persoana, vizitator al Site-ului si in orice cautare initiata de un Utilizator inscris ca membru cu calitate de angajator;

- ori ca CV-ul sa nu fie vizibil pentru angajatori: CV-ul poate fi vizualizat integral numai de catre angajatorii carora candidatul il trimite personal si nu va aparea partial sau integral in nicio cautare initiata de vreun alt angajator. BonaMenajBatrani.ro nu poate fi facuta raspunzatoare, in niciun mod si in nicio masura, pentru dezvaluirea oricaror informatiil catre angajatori daca CV-ul nu este vizibil;

-  de asemenea puteti sa solicitati oricand operatorului stergerea datelor dumneavoastra.

 

Daca sunteti angajator aveti optiunea de a dezactiva sau sterge anunturile dumneavoastra de angajare.

 

Adresele de e-mail colectate de la Utilizatori, fie ei candidati sau angajatori, pot fi folosite de catre Administratorul Site-ului pentru a trimite diverse anunturi cu privire la serviciile sale ori ale partenerilor sai. Aceste adrese de e-mail nu vor fi insa dezvaluite catre nici o terta persoana, fara acordul dumneavoastra expres si prealabil. In plus BonaMenajBatrani nu va fi oferi niciun tip din  informatiile colectate unor terti, fara consimtamantul dumneavoastra expres si prealabil.

 

Incercam sa limitam accesul la baza noastra de date doar angajatorilor, angajatilor, firmelor de resurse umane dar nu garantam ca alti terti nu pot avea acces la baza noastra de date. BonaMenajBatrani.ro nu isi asuma responsabilitatea asupra utilizarii CV-urilor de terte parti care au accesat CV-urile cat timp sunt in baza noastra de date.

 

 

6. Acordul de primire de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Site

 

Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord in mod expres ca serviciile BonaMenajBatrani.ro includ diverse anunturi, mesaje administrative, mesaje publicitare, informari legate de utilizarea Site-ului sau care sunt necesare site-ului BonaMenajBatrani.ro pentru furnizarea serviciilor sale si ca aceste mesaje sunt implicite calitatii de membru BonaMenajBatrani.ro, neexistand optiunea de a renunta la astfel de mesaje.

 

 

7. Legatura cu alti furnizori de informatii sau servicii. Publicitate pe site-ul BonaMenajBatrani.ro

 

Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte Site-uri de internet, inclusiv site-urile furnizorilor de produse si / sau servicii catre care trimit bannerele publicitare postate pe Site ori microsite-urile publicitare, site-urile personale (bloguri), dar fara a se limita la acestea, care sunt considerate de Administratorul Site-ului utile in legatura cu Continutul Site-ului, dar care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. Includerea unei legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet nu implica aprobarea in vreun fel a acestora de catre Administratorul Site-ului. Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe toate Site-urile de internet mai sus mentionate, precum si corectitudinea si exactitatea acestora, iar Utilizatorii inteleg si accepta ca aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate in orice mod de catre Administratorul Site-ului, iau la cunostinta si sunt de acord ca Administratorul Site-ului nu este responsabil de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabil pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse. In momentul in care Utilizatorii acceseaza aceste site-uri de internet, ei o fac pe riscul lor, cunoscand ca utilizarea serviciilor oferite de aceste Site-uri este supusa conditiilor stabilite de Administratorii acestor site-uri. Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca Administratorul Site-ului nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

 

De asemenea, prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul Administratorul Site-ului de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale in cadrul unor campanii publicitare si promotii rulate din partea altor firme pe Site. Pentru a respecta dreptul la intimitate aveti optiunea de a va dezabona de la primirea de mesaje publicitare ale acestor alte firme.

 

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru mesajele publicitare, pentru continutul postat pe Site de catre Utilizatori, precum si pentru bunurile sau serviciile furnizate de catre autorii acestor mesaje publicitare sau al continutului postat pe Site prin intermediul Serviciului. Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotii ale firmelor gasite pe sau prin intermediul Site-ului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor firme. Administratorul Site-ului nu este raspunzator si nu va fi tras la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de firme in cadrul campaniilor publicitare ale site-ului BonaMenajBatrani.ro.

 

 

8.Termeni privind utilizarea creditului incarcat pe Site

 

Plata aferenta serviciilor de pe Site se va realiza pe baza de factura proforma/factura fiscala, in Lei, conversiunea EURO in moneda romaneasca realizandu-se la data emiterii facturii. Accesul la unele dintre servicii este conditionat si nu va fi permis decat dupa momentul la care se confirma transferul de bani in contul BonaMenajBatrani.ro.

 

In situatia in care ati optat pentru plata serviciilor furnizate de noi prin intermediul unei carti de debit / credit, trebuie sa stiti ca Administratorul Site-ului nu stocheaza, nu retine, nu proceseaza si nu acceseaza informatiile furnizate de Utilizatori cu privire la cartea de credit / debit. In acest caz, tranzactia este realizata prin intermediul unui tert, respectiv Mobilpay.

 

In situatia in care ati optat pentru plata prin SMS a serviciilor furnizate de noi BonaMenajBatrani.ro nu raspunde sub nicio forma, in nicio masura si nu poarta niciun fel de responsabilitate pentru serviciul de plata prin SMS oferit de furnizorul de servicii de telefonie mobila, precum si pentru orice fel de eroare si/sau frauda decurgand din sau in legatura cu acest serviciu.

 

In situatia in care doriti incetarea furnizarii serviciului catre dumneavoastra, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca platile deja efectuate nu sunt si nu vor fi returnate de catre Administratorul Site-ului, in nicio situatie si in niciun mod.

 

BonaMenajBatrani.ro isi poate schimba, oricand si in orice mod, pretul stabilit pentru furnizarea serviciului, la fel cum poate modifica orice alta clauza a prezentului Acord. Schimbarea se poate produce in orice moment, potrivit propriei sale optiuni discretionare, fara a fi obligat sa justifice in vreun mod modificarea, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca alta formalitate fata de Utilizator si va fi vizibila prin majorarea/reducerea preturilor afisate in paginile BonaMenajBatrani.ro.

 

Acceptati si sunteti de acord ca orice intarziere in plata sumelor de bani catre BonaMenajBatrani.ro va constitui o incalcare a prevederilor prezentului acord. In conditiile in care BonaMenajBatrani.ro isi rezerva dreptul sa adopte si alte atitudini permise de lege sau Contract, sunteti de acord si intelegeti sa rambursati in totalitate catre BonaMenajBatrani.ro toate costurile si cheltuielile care pot rezulta in legatura cu recuperarea sau incercarea de recuperare a acestor sume neplatite.

 

Administratorul Site-ului nu isi asuma, in niciun mod si in nicio masura, responsabilitatea pentru corectitudinea datelor completate de Utilizatori in profil/CV sau pentru situatia in care Utilizatorii nu mai sunt disponibili pentru prestarea serviciilor pentru care s-au inscris pe Site. In cazul in care ati folosit creditul incarcat pe Site, Administratorul Site-ului nu va oferi datele de contact ale altor Utilizatori in niciun fel de  situatie, cu exceptia efectuarii unei noi plati pentru vizualizarea unor noi date de contact ale Utilizatorilor inscrisi pe Site.

 

 

9. Limitarea raspunderii

 

Administratorul Site-ului nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de orice fel al Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la intreg continutul si serviciile oferite de catre Utilizatori. Nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parti, secvente, modul al Continutului de pe Site, al Serviciului sau din imposibilitatea utilizarii acestuia, indiferent de cauza acesteia, ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale Continutului Site-ului.

 

Administratorul Site-ului nu ofera niciun fel de garantii sau raspundere pentru ofertele, serviciile, informatiile, datele puse la dispozitie prin intermediul Site-ului de catre parteneri sai sau de catre Utilizatori. Utilizatorii inteleg si accepta ca le posteaza / folosesc pe riscul lor. BonaMenajBatrani.ro nu garanteaza ca datele din CV-uri sau din anunturile angajatorilor sau orice alte elemente de continut al Site-ului sunt lipsite de erori sau ca sunt complete. In nicio situatie Administratorul Site-ului nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facut raspunzator pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale pentru pierderi de profit, posibilitati de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile rezultand din utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor sau serviciilor oferite prin intermediul acestui Site

 

Utilizatorii inteleg si accepta că Administratorul Site-ului nu participa in niciun mod si in nicio masura la interactiunile dintre Utilizatori si ca nu ofera nicio garantie privind acestea. Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului nu detine niciun control asupra stergerii, transmiterii sau salvarii gresite a setarilor personalizate, asupra legalitatii, calitatii, corectitudinii, punctualitatii, credibilitatii, acuratetii, caracterului complet, actual al serviciilor, datelor si informatiilor sau al oricarui continut sau servicii oferite de către Utilizatori prin intermediul Site-ului, sau prin modalitatea off-line (care nu se desfasoara prin intermediul Internetului). Utilizatorii inteleg si accepta ca din cauza caracteristicilor specifice Internetului si ale Serviciului, Administratorul Site-ului nu poate confirma, garanta identitatea Utilizatorilor si veridicitatea, corectitudinea, validitatea oricaror informatii sau continut oferite de acestia pe Site. BonaMenajBatrani.ro nu poate fi trasa la raspundere, in niciun mod si in nicio masura, pentru orice intarzieri, inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea ori publicarea ei integrala ori partiala, pentru respectarea drepturilor de autor si a drepturilor conexe si a oricaror alte drepturi, ori pentru legalitatea sau decenta CV-urilor, anunturilor sau comentariilor publicate pe Site sau aflate in orice alta legatura cu acestea. In consecinta Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere in niciun mod si in nicio masura cu privire la aceste informatii sau orice alte efecte juridice / comerciale derivand din utilizarea lor.

 

Serviciile oferite de catre BonaMenajBatrani.ro sunt puse la dispozitia Utilizatorilor potrivit principiului "asa cum sunt", "asa cum sunt disponibile", fara niciun fel de garantii, exprese sau implicite si fara nicio raspundere din partea BonaMenajBatrani.ro in legatura cu acestea iar Utilizatorii le folosesc pe riscul lor. BonaMenajBatrani.ro nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti Utilizatori, disponibile pe Site. Dumneavoastra luati la cunostinta si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea materialului continut sau plasat de dumneavoastra pe Site.

 

De asemenea BonaMenajBatrani.ro poate interveni pentru a verifica datele publicate de terti si eventual pentru a remedia situatia, dar nu are aceasta obligatie, optiunea apartitandu-i.

 

BonaMenajBatrani.ro nu ofera nici o garantie ca serviciul va indeplini toate cerintele sau preferintele dumneavoastra.

 

BonaMenajBatrani.ro nu garanteaza accesul sigur, continuu si neintrerupt la serviciile sale. BonaMenajBatrani.ro nu va fi responsabila pentru nicio problema sau disfunctionalitate a retelelor sau a liniilor telefonice, a sistemelor de internet online, serverelor, furnizorilor de acces pe internet, echipamentelor, calculatoarelor, programelor sau a oricarui alt element ce poate cauza stricaciuni computerelor personale ca rezultat al utilizarii acestui Site. Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Site-ului, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea Serviciului, precum si in orice situatie in care nu s-ar dovedi cert ca erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a Administratorului Site-ului. Totodata Administratorul Site-ului nu ofera nici o garantie ca orice eroare de program va fi corectata.

 

Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de Administratorul Site-ului se afla la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati Site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

 

De asemenea, BonaMenajBatrani.ro nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite de BonaMenajBatrani.ro pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe Site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

 

In mod expres, Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, incluzand dar fara a se limita la pierderi de profit, intreruperea unor afaceri, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizarii Serviciului, din utilizarea incorecta sau frauduloasa a Site-ului, din accesul neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor Utilizatorilor, din declaratiile sau actiunile oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului BonaMenajBatrani.ro sau din orice alt aspect in legatura cu Serviciul, date, informatii, imagini colectate de pe BonaMenajBatrani.ro precum si din utilizarea Continutului Site-ului in orice mod.

 

Prin accesarea site-ului BonaMenajBatrani.ro sunteti de acord sa exonerati de raspundere BonaMenajBatrani.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dumneavoastra a clauzelor din prezentul Acord.

 

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze, sa asigure si sa despagubeasca integral pe Administratorul Site-ului de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor, expertilor si consultantilor sau executorilor, taxe judiciare, notariale sau de executare), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul. Sunteti de acord sa aparati si sa nu atacati in justitie BonaMenajBatrani.ro in legatura cu orice daune, pierderi, costuri sau cheltuieli cauzate de cereri bazate pe utilizarea Site-ului.

 

 

10. Suspendarea accesului

 

In scopul respectarii prevederilor legale in materie, a drepturilor BonaMenajBatrani.ro si / sau a tertelor parti si pentru o cat mai buna derulare a serviciilor puse la dispozitie prin intermediul Site-ului, BonaMenajBatrani.ro are dreptul exclusiv ca, fara a se justifica sau a trimite notificare prealabila, din proprie initiativa si dupa criteriile sale proprii, care nu pot fi cenzurate in niciun mod de catre Utilizatori sau orice terte persoane sau autoritati, la cererea autoritatilor competente ale statului sau la cererea unei persoane care justifica un interes legitim, sa suspende sau restrictioneze in orice mod accesul anumitor persoane la toate si / sau orice servicii, informatii, sectiuni ale Site-ului, daca BonaMenajBatrani.ro decide ca acestea, tinand cont de conduita Utilizatorului pe Site, precum si tinand cont de oricare alte criterii proprii ale Operatorului, care nu pot fi cenzurate in niciun fel de catre terte persoane, pun sau pot pune in pericol buna functionare a Serviciilor, incalca sau pot incalca in orice mod termenii prezentului Acord, prevederile legale in vigoare si/sau drepturile unei terte parti.

 

BonaMenajBatrani.ro poate aplica masurile mai sus mentionate fara a fi nevoie de consimtamantul Utilizatorului si fara ca acesta sa poata da in judecata sau cere daune Site-ului pentru orice pierdere de informatii din contul sau de pe Site.

 

BonaMenajBatrani.ro are dreptul, nu si obligatia, de a aplica masurile mai sus mentionate, astfel ca are dreptul de a refuza orice solicitare a unei terte persoane sau autoritati de a aplica oricare dintre aceste masuri.

 

 

11. Modificari aduse site-ului BonaMenajBatrani.ro

 

BonaMenajBatrani.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment, oricand si in orice mod, orice sectiune de pe Site, potrivit propriei sale optiuni discretionare, fara a fi obligat sa justifice in vreun mod modificarea, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca alta formalitate fata de Utilizatori.

 

Utilizatorii accepta in mod expres ca simpla utilizare sau accesare a serviciilor oferite de catre BonaMenajBatrani.ro semnifica acceptarea deplina si neconditionata a modificarii sau modificarilor operate.

 

 

12. Forta Majora

 

In cazurile de forta majora Administratorul Site-ului este exonerat total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la: erori de functionare ale echipamentului tehnic al Administratorului Site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc.

 

 

13. Legea aplicabila si jurisdictie. Litigii

 

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termeni si Conditii va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.

mobilpay